Απολυμάνσεις Νοσοκομείων

Απολυμάνσεις Νοσοκομείων

Σε χώρους υγείας, επιβάλεται ο βαθμός ανοχής για παράσιτα και μικροοργανισμούς να είναι μηδενικός.
Σε καμμία περίπτωση δέν διακινδυνεύουμε το ενδεχόμενο μιας βακτηριακής έξαρσης ή μιας μόλυνσης απο παθογόνους οργανισμούς που μεταφέρουν τα παράσιτα.

Μικρά παρασιτικά έντομα που μεταφέρονται μέσω των αποσκευών, των ρούχων και των υποδημάτων, ασθενών και επισκεπτών, μπορούν να φωλιάσουν σε οποιοδήποτε σημείο, όπως: ρωγμές τοιχων, έπιπλα, πατώματα, στρώματα και να έχουν ως δυσάρεστο αποτέλεσμα την εξάπλωσή τους η οποία εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία, λόγω των μολυσματικών ασθενειών που μεταφέρουν.

Επίσης τα τρωκτικά μπορούν λόγω της ανατομίας τους να εισβάλουν εύκολα στους χώρους μέσω σωληνώσεων και να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο χαρτογραφώντας την περιοχή τους και φτιάχνοντας φωλιές.

Στην Οικοπετρόλ εφαρμόζουμε ενα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε νοσοκομεία με εξειδικευμένες εφαρμογές απο έμπειρους επιστήμονες για να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση και την πρόληψη εξάπλωσης ασθενειών τόσο σε ασθενείς και επισκέπτες οσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Αφού ελεγχθούν τα κρίσιμα για την είσοδο των τρωκτικών σημεία, οι ειδικοί της Οικοπετρόλ εάν το κρίνουν απαραίτητο, θα δημιουργήσουν δολωματικούς σταθμούς σε αθέατα σημεία και σε ζώνες που καλύπτουν όλους τους χώρους με την χρήση μή τοξικών δολωμάτων.


Στην ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ δεσμευόμαστε για την απόλυτη ικανοποίησή σας και γι αυτο τον λόγο, διατηρούμε την υψηλότερη θέση στον χώρο, με εκατοντάδες πελάτες να μας εμπιστεύoνται ολα αυτά τα χρόνια.Πελάτες που μας εμπιστεύονται