Υπηρεσίες της ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ

Τί μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Εμείς στην ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ προσπαθούμε πάντα να εξελισσόμαστε και να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες τα προϊόντα μας και τον εξοπλισμό μας σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες και τις ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινά.
Γι αυτο φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες οι οποίοι συντελούν στην ολοκληρωμένη κάλυψη της κατοικίας και των χώρων που εργάζεστε.

Σύγχρονο Περιβάλλον Εργασίας :

Στο γραφείο μας στην Αργυρούπολη θα εξυπηρετηθείτε άμεσα
  • Για την έκδοση των κοινοχρήστων σας.
  • Για να συζητήσετε με Εξειδεικευμένο Απολυμαντή και να κλείσετε ραντεβού για επιτόπιο έλεγχο.
  • Για να παραγγείλετε πετρέλαιο για τον χώρο σας.
  • Για να συζητήσετε τεχνικά θέματα που αφορούν την Πολυκατοικία σας.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Διανομή Πετρελαίου

Διανομή πετρελαίου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς με ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας και εξειδικευμένο έμπιστο προσωπικό.

Καθαρισμός δεξαμενής Πετρελαίου

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της δεξαμενής απο τα κατάλοιπα του πετρελαίου που συσσωρεύονται στον πυθμένα και δημιουργούν προβλήματα στον καυστήρα σας.

Βελτιωτικά πετρελαίου

Ειδικό πρόσθετο πετρελαίου, λιπαίνει, καθαρίζει και προστατεύει τα μπεκ και το σύστημα τροφοδοσίας του καυστήρα.
Μειώνει την κατανάλωση.

διαχείριση Πολυκατοικιών

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση κτιρίων και πολυκατοικιών, υπεύθυνα και οικονομικά. Είσπραξη ενοικίων, Έλεγχος καθαριότητας, Εποπτεία συντηρητών.

Έκδοση Κοινοχρήστων

Η ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ αναλαμβάνει την μηχανογραφημένη έκδοση των κοινοχρήστων εξόδων των πολυκατοικιών, σε απλουστευμένη και κατανοητή μορφή.

Επίδομα Θέρμανσης

Στο γραφείο μας αναλαμβάνουμε την καταγραφή και αποστολή των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης στην υπηρεσία του TAXIS

Συντήρηση Καυστήρα

Η τακτική συντήρηση του καυστήρα μας εξοικονομεί χρήματα. Εμπιστευθείτε το εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας για μεγιστοποίηση της απόδοσης του καυστήρα σας.

Καθαρισμοί Πολυκατοικιών

Υπεύθυνα και Αξιόπιστα ο καθαρισμός της πολυκατοικίας σας γίνεται απο εξειδικευμένο και εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Οικοπετρόλ.

Πυροσβεστήρες

Η ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ διαθέτει δική της μονάδα για τον Ελεγχο, την Συντήρηση πυροσβεστήρων, Αναγόμωση πυροσβεστήρων και Πώληση Πυροσβεστήρων.

Αποφράξεις

Διαθέτοντας εμπειρους και άρτια ειδικευμένους συνεργάτες, η ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ μπορεί να αναλάβει την μηνιαία συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων καθώς και επείγοντα περιστατικά απόφραξης.

Υγειονομικές Μελέτες

Διαθέτοντας την κατάλληλη εμπειρία και το γνωστικό υπόβαθρο, στα πλαίσια συμβουλευτικών υπηρεσιών αναλαμβάνουμε τον πλήρη έλεγχο τήρησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Πιστοποιητικά

Η ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ έχει ηδη ξεκινήσει την διαδικασία αποκτησης ISO για τις Υπηρεσίες και τα Προϊόντα που παρέχει.

Απολυμάνσεις

Η εταιρεία ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει και να εξολοθρεύσει κάθε είδους παράσιτο που έχει εισβάλλει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας

Μυοκτονίες

Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της Οικοπετρόλ αναλαμβάνει την εξόντωση ή την απομάκρυνση αρουραίων και ποντικών με ασφάλεια για την δημόσια υγεία.

Απεντομώσεις

Για την καταπολέμηση και τον έλεγχο των παρασίτων, χρησιμοποιούμε μόνο εγκεκριμένα προϊόντα, και πάντα φιλικά προϊόντα προς το περιβάλλον.

Πελάτες που μας εμπιστεύονται