Διανομή πετρελαίου θέρμανσης

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης

Εμπιιστευθείτε την πείρα που έχουμε αποκτήσει στην ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ μετά απο 49 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της διανομής πετρελαίου και θα διαπιστώσετε πως


 • Κύριο μέλημά μας ειναι η σωστή διαδικασία παράδοσης του πετρελαίου
 • Η δέσμευσή μας ως προς τον χρόνο παράδοσης που συμφωνήσαμε
 • Η υψηλών προδιαγραφών ποιότητα των καυσίμων μας
 • Η ανταγωνιστική τιμή που έχουμε στην αγορά

Στην ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ δεσμευόμαστε για την απόλυτη ικανοποίησή σας και γι αυτο τον λόγο, διατηρούμε την υψηλότερη θέση στον χώρο διανομής πετρελαίου, με εκατοντάδες πελάτες να μας εμπιστεύoνται ολα αυτά τα χρόνια.


 • Online Παραγγελίες

 • Σύντομα σε αυτο τον χώρο θα υπάρχει ειδική φόρμα αποστολής για Online παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης στον χώρο σας

 • Επίδομα θέρμανσης 2022-2023 • Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι - Τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε για να βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε τα χρήματα:

  Περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια νοικοκυριά υπέβαλαν αίτηση στην εφαρμογή MyΘέρμανση προκειμένου να λάβουν το επίδομα μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

  Τα ποσά για το επίδομα θέρμανσης κυμαίνονται μεταξύ 100 ευρώ και 800 ευρώ, με προσαύξηση στα 1.000 ευρώ για κατοίκους περιοχών με πολύ κρύο, ενώ για νέους δικαιούχους και όσους εγκαταλείψουν το φυσικό αέριο το επίδομα διπλασιάζεται μέχρι και 1.600 ευρώ.

  Αναλυτικά, έχουν υποβληθεί 1.229.000 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης με μέση τιμή πετρελαίου θέρμανσης 1,248€/lt.

  Επόμενες πληρωμές

  Έως 28 Φεβρουαρίου 2023 - Για αγορές έως 31/1/2023
  Έως τελος Απριλίου 2023 - Για αγορές έως 31/3/2023

  Προσοχή:
  Για να λάβετε ολόκληρο το επίδομα η αξία της αγοράς πετρελαίου πρέπει να είναι διπλάσια της επιδότησης. Παράλληλα στο τιμολόγιο της αγοράς πρέπει να αναγράφεται το ΑΦΜ του αιτούντος επιδόματος και όχι κάποιου άλλου.
  Παραδείγματος χάριν εάν πρόκειται για πολυκατοικία, την αίτηση για το επίδομα πρέπει να έχει κάνει το άτομο εκείνο στο όνομα του οποίου είναι το τιμολόγιο της αγοράς πετρελαίου θέρμανσης.


  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πελάτες που μας εμπιστεύονται