Βελτιωτικά Πετρελαίου

Βελτιωτικά Πετρελαίου

Το πετρέλαιο απο την φύση του περιέχει υγρασία και μικροσωματίδια τα οποία δημιουργούν κατάλοιπα στην δεξαμενή και στις σωληνώσεις.
Η ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ προτείνει το ΒΕΛΤ-ΟΙΚΟ το οποίο είναι δικό της βελτιωτικό-αντιπαγωτικό προϊόν.
Ειδικό στην καταπολέμηση των καταλοίπων βοηθώντας παράλληλα στην καλύτερη καύση του πετρελαίου επιτυγχάνοντας οικονομία και μακροζωία της δεξαμενής και του καυστήρα σας.

Το βελτιωτικό πετρελαίου είναι απαραίτητο σε κάθε γέμισμα της δεξαμενής σας, γιατί έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα κατάλοιπα από την δεξαμενή, να μειώνει τους ρύπους, εμποδίζει το πάγωμα του πετρελαίου και να βελτιώνει γενικά την καύση του καυστήρα ενώ ταυτόχρονα το κόστος του να παραμένει αμελητέο.
Η οικονομία κατα την καύση του πετρελαίου γίνεται άμεσα αισθητή.
Συνήθως χρησιμοποιείται 1lt βελτιωτικού ανα 1000lt πετρελαίου.
Η εφαρμογή του βελτιωτικού γίνεται απο τον υπεύθυνο οδηγό παράδοσης, μπροστά σας.

Διαλύει την παραφίνη,

  • Κατεβάζει το σημείο πήξεως του πετρελαίου (η πήξη οφείλεται στην παραφίνη) με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν προβλήματα στην ροή απο την δεξαμενή προς τον καυστήρα.

Στην ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ δεσμευόμαστε για την απόλυτη ικανοποίησή σας και γι αυτο τον λόγο, διατηρούμε την υψηλότερη θέση στον χώρο διανομής πετρελαίου, με εκατοντάδες πελάτες να μας εμπιστεύoνται ολα αυτά τα χρόνια.


  • online Παραγγελίες

  • Με την Online παραγγελία πετρελαίου μην ξεχάσετε να σμπληρώσετε το σημείο που αναφέρεται για την παράδοση Βελτιωτικού.

Πελάτες που μας εμπιστεύονται