Έκδοση Κοινοχρήστων

Έκδοση Κοινοχρήστων

Η ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό και πλήρης ενημερωμένη εφαρμογή κατανομής εξόδων είναι σε θέση να εκδώσει τους κοινόχρηστους λογαριασμούς του κτιρίου σας.

Στην ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ αναλαμβάνουμε:

 • Τρόποι Καταγραφής Εξόδων
 •   α. Η καταγραφή εξόδων γίνεται από το διαχειριστή και η αποστολή τους προς εμάς γίνεται με fax ή με e-mail.
    β. Τηλεφωνική Επικοινωνία του διαχειριστή με το γραφείο μας για υπαγόρευση εξόδων και καταγραφή τους από εμάς.

 • Έκδοση Κοινοχρήστων – τι περιλαμβάνει
 •   α. Συγκεντρωτικές Καταστάσεις (2 αντίγραφα).
    β. Ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα.
    γ. Απόδειξη ενοίκου και ιδιοκτήτη.

 • Διανομή Κοινοχρήστων
 • Η διανομή των κοινοχρήστων γίνεται από υπαλλήλους της ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ:


Πινάκας Ανακοινώσεων Κοινοχρήστων

Ο Πίνακας Ανακοινώσεων σκοπό έχει την ενημέρωση των ιδιοκτητών.
Σε Γενική Συνέλευση πρέπει να ληφθεί απόφαση ως προς το κατά πόσον η ενημέρωση αυτή μπορεί να γίνει με την αναγραφή του αριθμού κάθε διαμερίσματος ή με το ονοματεπώνυμο του εκάστοτε ενοίκου.
Ουδέποτε είναι αποδεκτό, ένας τρίτος επισκέπτης της πολυκατοικίας, να λαμβάνει γνώση των πληροφοριών που αναρτώνται στους πίνακες ανακοινώσεων. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτόν αφορούν αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες και περιλαμβάνουν πληροφορίες τις οποίες κάθε ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να μη δημοσιοποιούνται σε τρίτους.
Τα Ελληνικά δικαστήρια, έχουν σταθεί ιδιαίτερα στο δεδομένο της οφειλής ενός προσώπου, αλλά ένας επισκέπτης της πολυκατοικίας δεν θα πληροφορηθεί μόνο το αν και πόσα οφείλει ένας ένοικος. Οι πληροφορίες που θα λάβει θα αφορούν το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει το πρόσωπο αυτό.
Είναι σύνηθες κάποιος τρίτος επισκέπτης να αναζητά συγκεκριμένο ιδιοκτήτη και να προστρέχει στον πίνακα ανακοινώσεων προκειμένου να πληροφορηθεί για τον όροφο και τον αριθμό του διαμερίσματός του.

Από το 2002 έχει κριθεί ως μη νόμιμη, η ανάρτηση προσωπικών δεδομένων στην είσοδο της πολυκατοικίας
Στο πλαίσιο αυτό, οι διαχειριστές πρέπει να θέσουν το θέμα στις Γενικές Συνελεύσεις, κατά τις οποίες θα αποφασίσουν για το σημείο στο οποίο μπορούν να τοποθετούνται οι σχετικές ανακοινώσεις.
Αν κατά τη Γενική Συνέλευση δεν υπάρξει συμφωνία για την τοποθέτηση πίνακα μπορεί ο διαχειριστής να προχωρήσει σε έγγραφη τακτική ενημέρωση προς τον εκάστοτε ιδιοκτητη.
Ο διαχειριστής έχει τη δυνατότητα, μαζί με την ατομική ειδοποίηση οφειλής που επιδίδει σε κάθε ιδιοκτήτη, να του εγχειρίζει και επισυναπτόμενο αντίγραφο οφειλών της πολυκατοικίας. Με τον τρόπο αυτό, το δικαίωμα ενημέρωσης των ιδιοκτητών ικανοποιείται, χωρίς να απαιτείται η ανάρτηση των πληροφοριών.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση, οι ιδιοκτήτες μπορούν ανά πάσα στιγμή να απευθύνονται στον διαχειριστή.Συμπλήρωση Κοινοχρήστων

Συντήρηση Ανελκυστήρα

Η συντήρηση είναι αναγκαία για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα και για το λόγω αυτό επιβάλλεται από το νόμο. Συγκεκριμένα, βάση νόμου, ο αριθμός συντηρήσεων δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 9 το χρόνο για ανελκυστήρες με μικρή κίνηση.

Συντήρηση Καυστήρα

Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα είναι απαραίτητη και υποχρεωτική από την ελληνική νομοθεσία. Το κόστος της συντήρησης είναι σημαντικά μικρότερο από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση ενός μη συντηρημένου λεβητοστασίου.

Πυροσβεστήρες

Η ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ έχοντας μακροχρόνια εμπειρία είναι σε θέση να σας προτείνει τα απαιτούμενα για τον χώρο σας πυροσβεστικά μέσα αναλαμβάνοντας την μελέτη και την εγκατάστασή τους καθώς και την αναγόμωση και συντήρησή τους εντελώς δωρεάν.

Πελάτες που μας εμπιστεύονται