Απολυμάνσεις Πλοίων και Σκαφών

Απολυμάνσεις Πλοίων και Σκαφών

Το πρόβλημα με τα παράσιτα δέν εμφανίζεται μόνο σε σπίτια και καταστήματα.
Σκάφη οποιουδήποτε μεγέθους, αντιμετωπίζουν εξίσου σοβαρό θέμα με κυριότερο αυτών των τερμιτών ξύλου διαφόρων κολυόπτερων και ειδών σαρακιού καθώς και κοριών.

Μικρά παρασιτικά έντομα που μεταφέρονται μέσω των αποσκευών, των ρούχων και των υποδημάτων των επισκεπτών, μπορούν να φωλιάσουν σε οποιοδήποτε σημείο, όπως: έπιπλα, πατώματα, στρώματα και να έχουν ως δυσάρεστο αποτέλεσμα την εξάπλωσή τους η οποία εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία, λόγω των μολυσματικών ασθενειών που μεταφέρουν.

Επίσης τα τρωκτικά μπορούν λόγω της ανατομίας τους να εισβάλουν εύκολα στους χώρους και να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο χαρτογραφώντας την περιοχή τους και φτιάχνοντας φωλιές.

Η Οικοπετρόλ έχει στην διάθεσή σας ενα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης παρασίτων για πλοία και σκάφη με ειδικά αντιδιαβρωτικά σκευάσματα, έμπειρους τεχνικούς και εξειδικευμένο προσωπικό.


Στην ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ δεσμευόμαστε για την απόλυτη ικανοποίησή σας και γι αυτο τον λόγο, διατηρούμε την υψηλότερη θέση στον χώρο, με εκατοντάδες πελάτες να μας εμπιστεύoνται ολα αυτά τα χρόνια.Πελάτες που μας εμπιστεύονται